Aanmelden en consultatie

Lees hier meer over het besluit het zorgaanbod van de KIB op de Kliniek de Nieuwe Meer niet langer te continueren

Het consultteam biedt advies, overname en training.

Na aanmelding komt het consultteam langs voor een consult. Het consultteam bestaat uit medewerkers van de verschillende KIB-afdelingen. Het consultteam biedt consultatie, onderhoudt het  contact met verwijzers, biedt eventuele teamondersteuning en begeleidt het nazorgtraject. Naar aanleiding van het consult wordt gekeken of het team met het advies uit de voeten kan, of dat overname wenselijk is.

Overname

De KIB kan een cliënt opnemen voor een periode van drie of zes maanden. Indien langdurige intensieve behandeling nodig is, kan de cliënt daarna in overleg aangemeld worden voor Langdurige Intensieve Zorg (LIZ) van Inforsa.

Training

Tevens verzorgt het consultteam de training ‘omgaan met ontwrichting’. Deze wordt jaarlijks gegeven aan de verwijzers op de KIB, maar kunnen ook op maat incompany worden aangeboden. Vrijblijvende offerte is bij het consultteam op te vragen.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de KIB, dan kunt u telefonisch contact opnemen met het consultteam via telefoonnummer 020 590 1140 of een mail sturen aan consultteamklinischintensief@inforsa.nl