Deel jouw ervaring

Aanmelden en consultatie

Het consultteam biedt advies, overname en training.

Na aanmelding komt het consultteam langs voor een consult. Het consultteam bestaat uit medewerkers van de verschillende KIB-afdelingen. Het consultteam biedt consultatie, onderhoudt het  contact met verwijzers, biedt eventuele teamondersteuning en begeleidt het nazorgtraject. Naar aanleiding van het consult wordt gekeken of het team met het advies uit de voeten kan, of dat overname wenselijk is.

Overname

De KIB kan een cliënt opnemen voor een periode van drie of zes maanden. Indien langdurige intensieve behandeling nodig is, kan de cliënt daarna in overleg aangemeld worden voor Langdurige Intensieve Zorg (LIZ) van Inforsa.

Training

Tevens verzorgt het consultteam de training ‘omgaan met ontwrichting’. Deze wordt jaarlijks gegeven aan de verwijzers op de KIB, maar kunnen ook op maat incompany worden aangeboden. Vrijblijvende offerte is bij het consultteam op te vragen.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de KIB, dan kunt u telefonisch contact opnemen met het consultteam via telefoonnummer 020 590 1140 of een mail sturen aan consultteamklinischintensief@inforsa.nl

Cliënt direct aanmelden

Vul het aanmeldformulier van de KIB digitaal in en mail het aan ons. Heeft u vragen over een aanmelding? Bel dan met het consultteam van de KIB: 020 590 1140.

Wachttijd

De gemiddelde wachttijd varieert. Voor actuele wachttijden kunt u contact opnemen met het consultteam via 020 590 1140.

ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2021 Inforsa - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin