Aanmelden

De grote complexiteit van onze cliënten gecombineerd met vaak een lage motivatie; behandeling kan zijn opgelegd door de rechter, maakt dat het moeilijk kan zijn cliënten te motiveren voor een behandeling. Tevens is het vaak lastig om in te schatten of een aanmelding zinvol kan zijn en waar bij aanmelden aan gedacht moet worden.
Het is daarom mogelijk en vaak ook aan te raden contact op te nemen met een van onze aanmeldfunctionarissen. Zij zijn goed op de hoogte van het behandelaanbod, werkwijze en eventuele wachtlijsten en kunnen inhoudelijk meedenken over de aanmelding en het mogelijke aanbod. Tevens kan overlegd worden over de wijze waarop een intake het best gepland kan worden. Hierbij valt te denken aan de locatie, aanwezigheid van het netwerk, etc.  De aanmeldfunctionaris is tevens verantwoordelijk voor de triage en blijft gedurende het gehele aanmeldproces uw aanspreekpunt.

De aanmeldfunctionaris is aangesloten bij de Centrale Aanmelding van Arkin, bij verschillende netwerkoverleggen in de stad en bij het Forensisch Netwerk, een samenwerkingsverband van verschillende forensische zorginstellingen te Amsterdam. De kennis reikt dus verder dan Inforsa en Arkin.

Naast dit overleg blijft het wel van belang dat de aanmelding via IFZO of Zorgdomein gedaan wordt. Indien het een interne verwijzing betreft volstaat, na overleg, een edifact.

Locatie en contact

U kunt contact opnemen met de aanmeldfunctionarissen.

  • De aanmeldfunctionaris voor Amsterdam is te bereiken via aanmeldingfaz@inforsa.nl of neem contact op met: Ingrid Telkamp 06-15419167 (ma, di, wo, do) of  Michel Koerts 06-21592739 (di, wo, do, vr)
  • De aanmeldfunctionaris voor Amersfoort, Hilversum, Veenendaal en Utrecht is te bereiken via fazmidden-nederland@inforsa.nl, of telefonisch via 088 161 7592 of 06- 15 839 124.

Bekijk de contactpagina voor een overzicht van alle locaties.