Deel jouw ervaring

 

Ik ben verwijzer

Inforsa is de expert op het gebied van zeer ernstige (forensische) psychiatrische problematiek, vaak in combinatie met verslaving. Daarnaast is er sprake van ontwrichting en/of een delict.
Hoewel Inforsa locaties heeft in Amersfoort, Amsterdam, Hilversum, Utrecht of Veenendaal, is het een zorginstelling met een bovenregionale functie.
Wilt u een cliënt aanmelden, of een consult aanvragen? Hieronder staat hoe u de verschillende onderdelen van Inforsa kunt bereiken.

Consultteam

De KIB en de LIZ hebben een Consultteam dat consultatie biedt, het contact met u als verwijzer onderhoudt, eventuele teamondersteuning biedt en het nazorgtraject begeleidt. Bekijk de contactgegevens.
Tevens verzorgt het consultteam de training ‘omgaan met ontwrichting’. Deze wordt jaarlijks gegeven aan de verwijzers op de KIB, maar kunnen ook op maat incompany worden aangeboden. Vrijblijvende offerte is bij het consultteam op te vragen.

Centrum voor elektroconvulsietherapie (ECT)

Inforsa heeft een eigen ECT-centrum. Hierdoor kunnen we op een veilige en toegankelijke manier ECT-behandelingen geven, volgens de laatste inzichten.

ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacybeleid | Cookiebeleid | © 2021 Inforsa - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin