Victas wordt Jellinek & Inforsa

Vanaf 1 januari 2017 gaan de forensische zorg en reclassering van Victas verder onder de naam ‘Inforsa’. Hierdoor ontstaan meer mogelijkheden voor groei en innovatie. Victas en Jellinek gaan verder onder de naam Jellinek. Gezamenlijk bieden zij de beste verslavingszorg in regio Amsterdam en Midden-Nederland.

Inforsa biedt intensieve behandel- en reclasseringsprogramma’s voor volwassenen met complexe meervoudige problemen. Voorheen al in Amsterdam en Hilversum en nu dus ook in Utrecht en Amersfoort.

Jeroen Lambriks, directeur Inforsa: “De kwaliteit van zorg blijft van hetzelfde professionele niveau als men gewend was en is met de samenvoeging zelfs uitgebreid.”

Victas en Jellinek gaan verder onder de naam Jellinek
Wencke de Wildt, directeur behandelzaken Jellinek, geeft aan dat dit samengaan de zorg alleen maar ten goede komt: “Het behandelaanbod van Jellinek en Victas vult elkaar aan. Zo zijn er nu nog meer passende mogelijkheden voor cliënten om te werken aan herstel. Onze behandelingen zijn toegankelijk, doelmatig en altijd bewezen effectief.”

Ook Jasper ten Dam, directeur bedrijfsvoering Jellinek, is verheugd over het samengaan: “Samen zijn we nu dé specialist in de regio’s Utrecht en Amsterdam voor iedere vraag over alcohol, drugs, verslaving en verslavingsbehandeling.” Hij vult aan: “Onze cliënten kunnen hun behandeling gewoon voortzetten bij hun vertrouwde behandelaar. De huidige locaties van Victas blijven voorlopig ook behouden.”